Categorieën

1) Inloggen 2

Een korte uitleg voor als u de eerste keer inlogt in cPanel of Webmail.

2) Het cPanel hoofdscherm 11

Hier vind u een uitleg over het cPanel hoofdscherm, wat toegang geeft tot al uw cPanel functies.

3) Voorkeuren 17

Hier vind u een uitleg over de functies van de Voorkeuren box van cPanel. De functies bestaan uit een Startershulp en Algemene cPanel Gebruikersinstellingen.

4) Mail 56

Hier vind u een uitleg over de functies van de Mail box van cPanel. Enkele functies zijn: email adressen toevoegen en beheren, filters, anti-spam enzovoorts.

5) Bestanden 28

Hier vind u een uitleg over de functies van de Bestanden box van cPanel. Enkele functies zijn: Backups, Webdisk, Bestanden beheer met onder andere een online HTML Editor, enzovoorts.